Administrator Forum

Quoted
1) Gdzie znajdę informację do jakiego zakonu jestem przydzielony?
W dziale Wieści z Listów w pierwszym poście każdego z tematów zgłoszeniowych do turnieju znajduje się podział uczestników na dwa zakony.
2) Jak mam dołączyć do zakonu, który mi przydzielono?
Tak jak do każdego innego. Musisz opuścić swój dotychczasowy zakon i złożyć podanie do przydzielonego zakonu: Twierdza Thurgal [=TT=] lub Twierdza Derandur [=TD=]
3) Ale tam liderem jest jakiś 3-lvlowiec, kto to jest?
Te konta to Liderzy Zakonów. Konta Liderów nie biorą udziału w wojnie, a zdobyte na nich RW nie liczą się do ogólnej puli.
4) Złożyłem podanie, ale nikt mnie nie przyjął. Co mam zrobić?
Każda osoba w zakonie będzie miała możliwość przyjęcia nowego zakonnika więc można napisać do kogoś kto w zakonie już się znajduje.
5) Jak mamy w takim razie radzić sobie z osobami działającymi na szkodę zakonu?
W takim przypadku należy poinformować GA Hoso lub GA rs_1911 i czekać na reakcję. Informację można przekazać poprzez PW na forum, IRC, mail lub ticket, proszę w miarę możliwości powstrzymać się od pisania PW w grze do Liderów.
6) Czy konieczne jest dołączenie do utworzonego przez Administrację zakonu? Przecież mogę walczyć będąc w dotychczasowym.
Dołączenie do wyznaczonego zakonu jest obowiązkowe. Gracze, którzy w momencie rozpoczęcia wojny nie będą we właściwym zakonie zostaną uznani za dezerterów.
7) Do kiedy w takim razie muszę stawić się w wyznaczonym zakonie?
Gracz musi być w zakonie w momencie rozpoczęcia wojny, czyli zgłosić się trzeba do dnia 08.12.2011 do godziny 8:00.
8.) Czy będzie możliwość wyjścia z zakonu celem podniesienia statów w zakonie posiadającym kukłę zakonną?
Po dłuższym zastanowieniu Administracja postanowiła dopuścić taką możliwość. Każdego dnia będą dwa „okienka” godzinne: rano od 9 do 10 i wieczorem od 21 do 22, w których będzie możliwość opuszczenia zakonu. Pamiętać należy, że trzeba zmieścić się w tej godzinie, w przeciwnym wypadku (podobnie jak w przypadku opuszczenia zakonu poza wyznaczonymi „okienkami”) gracz zostanie uznany za dezertera. W tym czasie można oczywiście danego gracza atakować, a RW na nim zdobyte liczy się w wojnie. Podobnie gracz, który opuszcza zakon w czasie „okienka” może atakować i jego RW liczą się do ogólnej puli zwycięstw.
9) Czy w trakcie trwania TW dopuszczone zostanie użycie eventowych Śnieżek
Tak, w trakcie TW będzie można wykorzystać Śnieżki, które gracze otrzymają w ramach Eventu Świątecznego.
10) Gdzie mamy zamieszczać RW zdobyte w wojnie?
Na forum wojen zostaną utworzone podobnie jak w przypadku każdej innej wojny stosowne tematy gdzie zgodnie z Regulaminem Wojen będą umieszczane RW. Tematy takie powinny jeszcze dziś pojawić się na forum.
11) Błyskawicę ma otrzymać gracz, który zdobędzie najwięcej pd, jak będzie ono liczone?
W tym przypadku liczyć się będzie tylko pd na plus, które zostanie zdobyte przez gracza w zwycięskim RW.
12) Jak rozwiązane zostanie przyznawanie nagród?
Tu decyzji jeszcze nie ma jednak na pewno zorganizowane będzie to w taki sposób by nikt nie stracił swojej nagrody
13) Czy będą jakieś kary za spamowanie w zakonie?
Nie. Administracja nie będzie czytać wiadomości wysyłanych na zakon więc gracze mogą rozmawiać ze sobą swobodnie.

Ogłoszenie wyników Total War

wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH